Zoom-account (april)

0% of €14 goal

Om elkaar te kunnen blijven zien, maken we gebruik van een Zoom-account. Op de gratis versie zit een limiet van 40 minuten en dat is erg kort. Met de betaalde versie kunnen we net zo lang met onze groep video-bellen als we willen.

About

Irene & Co is een theatergroep voor en door Rotterdam-Zuid. De groep is in januari 2013 opgericht door een groep amateurspelers uit de wijk Bloemhof. We hebben sinds die tijd al veel mooie, drukbezochte voorstellingen mogen maken. Wij zijn een inclusieve theatergroep. Dat betekent dat iedereen die toneel wil spelen of achter de schermen wil helpen, mee mag doen. Ook als je nog nooit eerder toneel gespeeld hebt, niet goed Nederlands spreekt of een beperking hebt.

loading
Theatergroep Irene & co
Theatergroep Irene & Co is voor iedereen, daarom betalen de spelers contributie naar draagkracht en zijn onze voorstellingen laagdrempelig geprijsd. Gelukkig worden onze voorstellingen op projectbasis ondersteund door bijvoorbeeld de Gemeente Rotterdam en diverse fondsen. Naast de voorstellingen gebeurt veel en ook daar is geld voor nodig dat er soms wel en soms niet is. Zoals bijvoorbeeld metrokaartjes als we samen ergens naartoe gaan, of een kop koffie als we geflyerd hebben voor de voorstelling. Of nu, een aansluiting om op de repetitie-avond met de hele groep te kunnen videobellen. Daar willen we deze ko-fi account voor gebruiken, om alle spelers (letterlijk of figuurlijk) een kopje koffie te kunnen geven als dat aan de orde is.

Ko-fi helps creators earn money from their passion. We don't take a fee from donations!

Start a Page

A Gold Membership unlocks features to help creators earn more!

loading